Söndag.


Inatt har jag varit ute på äventyr. Jag har besökt fjällen, i Linköping. Ramlade i backen hela tiden. Träffade en tjej som åkte på två snowboards (som skidor). Det var jättekonstiga vägar upp till liftarna. Med andra ord en lite konstig fjällsemester.
När man har drömt att man varit i fjällen tror man ju att man legat i koma i en vecka när man vaknar. Jag vaknade till, var lite vilsen (vart är snön liksom?), kollade klockan - 00.43. Jag hade sovit i en timme. Att man hinner drömma så himla mycket under en timme?!
Sen somnade jag om och då bar det av på andra äventyr. Precis innan jag vaknade imorse skulle jag ringa småkusinerna och fråga om de ville med till pulkabacken. Mamma låg i min sörgårdssäng och var sjuk. Och Jessica sa att när man tar av sig glasögonen kan man inte ackommodera (vad vet hon om sånt?)
Det har inte varit någon speciellt givande natt vad det gäller att bota trötthet. Hjärnan måste ha gått på högvarv. Men lika glad för det är jag.

Jag klev upp lite efter åtta. Åt lite filmjölk med kanel i. Så himla gott! Sen körde jag 15 min på crossen och har just precis tagit mig en dusch.
Nu ska jag leta pluggmotivation samt samla mig för att gå iväg med soporna. Eller göra vad som helst ute. Igår tog jag inte ett steg uta... HERREGUUUUUD! Jag kom precis på att jag har tvättid nu. Måste. Kila. Nu.

Puss.

Från dig till mig

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback