Namaste.

 
Jag blir lika överaskad själv - ett inlägg!
 
Alla andra gånger när jag "börjat blogga igen" har jag bytt jobb. Nu är jag dock kvar på samma. Synoptik Borås City - lägg det på minnet. Det är dit ni ska komma för nya glasögon.
 
Men idag jobbar jag inte. NEJ. Jag är ledig. Med allt vad det innebär. I vanliga fall en alldeles för lång sovmorgon som ger mig dåligt samvete . Men idag blev det minsann ingen sovmorgon, jag gick tom upp tidigare än när jag jobbar. Varför? JO, för att jag skulle träna.  Och inte vad som helst, NEJ, jag gjorde premiär på mitt livs första YOGAPASS.
Det var riktigt spännande. Vi gick in i fisken, krigaren I, hunden, modifierad kobra och krigaren III. Ja men ni hör ju hur trevligt det låter. Jag kan säga att jag är sjukt ovig, har absolut ingen balans och jag kände mig efter 45 minuters yoga helt harmonisk i hela kroppen (?). Jag kan också säga att jag och Emil körde bröst och triceps i lördags och jag har sån sjuk träningsverk så jag kan ju inte bete mig som en normal människa heller. Och så lite yoga på det.
 
Efter yogan åkte jag och storhandlade. Jag fyllde tre stora kassar och tömde en fjärdedel av matkontot för denna månaden. Jag var iallafall hemma vid nio och började plocka in i kylen. Ni kan ju tänka er den känslan. Nytränad och storhandlat innan jag normalt sett ens vaknat en ledig dag - haaappy feeling!
 
Resten av dagen har jag inte gjort mycket vettigt. Men det är vad man får som bonus när man är effektiv på morgonen.
 
Imorgon är det jobb igen, heela veckan tom lördag. På söndag är det dags för en av årets höjdpunkter - semlefika med mina optikertjejer från Kalmar! Såå skoj!
 
NAMASTE, Sara