April!

 
God förmiddag!
 
Då var det dags för en uppdatering igen. Idag är det en arbetslös Sara som skriver. För att förklara det närmre är det en tillfällig arbetslöshet som mer förklaras som "mellan två jobb". I tisdags gjorde jag min sista dag på Specsavers. Nästa onsdag börjar jag på nytt jobb. Först är det introduktion i Stockholm och så ska jag få besöka lite butiker i Borås med omnejd och runt den 23'e slås portarna upp till en helt splirrans ny Synoptikbutik upp. Och där ska jag vara optiker!
 
Som förtillfället arbetslös hinner man med mycket nyttigheter. Igår blev hela lägenhetens fönster putsade, på både in och utsida. Och efter att inte ha blivit putsade sedan vi flyttade in för över ett år sedan var det på tiden vill jag lova. Idag är det storstädning som står på schemat. Kanske därför jag hamnade här...
Jag har än så länge tagit mig genom vardagsrummet. Soffan åkte undan och under den hittade jag en årsförbrukning av leksaker till Aggis, en spaghetti, en torkad bajs (också från Aggis) och hår från typ en hel katt.
 
Förutom att städa försäker jag träna lite med. I februari genomled jag fitnessfighten. 28 dagar med väldigt lite kolhydrater, en matvåg som gick varm då jag vägde maten till varje måltid och massa massa träning. Tanken var att träna varje dag. För min del blev resultatet 25/28 dagars träning. Men med tanke på att jag prickade in den snöigaste, slaskigaste, mörkaste och tröttaste månaden på året så är jag nöjd över detta.
Det gav iallafall resultat, exakt hur mycket går jag inte in på närmre, men jag kan säga att det som var viktigast för mig var att få en kick i rumpan för att komma igång med träningen, och det har jag gjort. Just nu är det mest styrketräning men jag hoppas på att få lite lust för att komma ut och springa snart. Och så längtar jag ju en del till värmen med, så jag kan börja cykla. Tjejvättern står fortfarande som ett mål detta året, dock har jag inte slutfört anmälan än...
 
Ikväll ska jag träna bröst, axlar och triceps. Sparar det passet till ikväll så Emil kan följa med. Bänkpress står bland annat på schemat och än så länge är jag lite nervös för den övningen, bra att ha nån som kan rädda mig om jag inte orkar. Men först blir det städning!
 
Puss.