Fredag.


Jag har haft två proppfulla dagar på jobbet. Igår kom jag hem klockan sju, idag klockan sex. Igår åt jag lunch, idag åt jag inte lunch. Igår körde jag helt ensam åt coop och Sören åt maxi. Idag körde vi varsin bil åt maxi. Igår googlade jag kartor. Idag ritade Sören kartor. Igår hann jag aldrig kolla på kattungen. Idag hann jag med det.
Just nu har jag så ont i fötterna att jag skulle kunna sitta ner hela helgen. Jag ska nog börja använda jympaskor på jobbet istället.

Ja som sagt. Idag var jag i Söderåkra och kollade på en kattunge. Det var en eftertraktad långhårig flicka (blandning mellan perser och bondkatt) som jag fick första tjing på. Jag blev så förälskad som jag trodde att jag skulle bli, så om två veckor flyttar denna lilla tös hem till mig och min lägenhet :D:D:D:D Jag är så glad!

Här får ni se en bild på skönheten. Gråmelerad med en liten röd fläck på huvudet.


Jag har inget namn på henne än. Var tänkt att hon skulle heta Doris. Men när jag letat katter på blocket så har hälften av annonserna börjat med "nu har vår Doris fått kattungar". Så det verkar som att 50% av Sveriges katter redan heter Doris. Min kisse ska ha något mer exklusivt namn. Förslag?

Imorgon ska jag åka hem till Värnamo. Skönt.

Nu ska jag sova så jag orkar köra hem imorgon. En vacker dag ska jag uppfinna en teleportör, för när man kört bil i typ 18 h på två dagar skulle man helst vilja slippa köra hem. Jaja, ett senare bekymmer.

Puss.

Onsdag.


Ge mig mer ork, tack!

Inatt drömde jag att jag satte dit en inglasad balkong på min fransman. Jag plockade av en annan balkong från lägenhetshuset och liksom hängde dit den på den franska. Praktiskt måste jag säga. Dock blev min lägenhet helt plötsligt mycket dyrare. Opraktiskt.
Sen drömde jag att jag fick hoppa in och jobba extra på kvantum. Tillsammans med Lollo och Pao. Jag höll på att komma försent och så hade jag min gamla uttvättade arbetsskjorta på mig.

Det har varit en bökig dag på jobbet. Mycket felplock, vilket gör att det blir extra mycket farande fram och tillbaka. Bara bytena tog nog en timme att köra runt med. Och tiden tillsammans med Sören springer ju inte iväg så fort som den gjorde med Hanna. En dag känns som två. Men, bara 10 dagar kvar........... Som kommer att kännas som 20........................................................
Vi fnittrar ju inte så mycket som Hanna och jag gjorde, annars går det väl helt okej. Men ibland hägrar jag efter vaktmästarens radiohörselskydd, han påminde mig att de låg på kontoret idag faktiskt.

Men för att komma till en roligare historia. Imorgon ska jag på äventyr till Torsås och kolla på en kattunge :D:D En gråmelerad långhårig kattflicka som är en blandning mellan en perser och en bondkatt. På bilderna ser den hur söt ut som helst. Och mitt horoskop för morgondagen säger att jag kommer att ha tur med kärleken, så jag har en känsla av att jag kommer att förälska mig i kissen. Whaaap :D

Det värsta man kan göra när man kommer hem från jobbet är att sätta sig i soffan, det blir lätt att man fastnar där sen, och det gjorde jag idag. Fast jag var så himla trött efter jobbet, så det kanske var välförtjänt? Men nu har jag ju 100 saker att fixa istället för att sitta kvar här och chillidilla. Bättre man gör dom direkt så får man chillidilla tills man ska sova istället. Men när dagen då min framförhållning blir så bra kommer så har jag nog blivit gråhårig.

Nu ska här fixas. Matlåda, kläder för imorgon, diska och fixa vägbeskrivning till Torsås (jag ska köra utan gps :O:O:O:O:O:O).

PUSS

Fredag.


Fem veckor har jag jobbat. Nu återstår bara tre ynka kvar. Dessa tre ska jag tillbringa tillsammans med Sören. Jag har blivit erbjuden hörselskydd med radio och blivit tillsagd att det är jag som ska vara boss, inte han, för om han påstår det så ska jag gå till Theresa. Haha!
Det är väl med sorg som jag sa hejdå till Hanna som nu har fått semester. Vi har haft det trevligt i bilen. Det blir ganska mycket fnitter. Och idag tillhörde en av de fnittrigaste dagarna. När man fnissar så mycket så man inte kan sluta. Det blir liksom nästan jobbigt. Och vad fnittrar man åt? Åt Sörens arbets-id-bricka tillexempel, och åt folk som sätter upp namnskyltar på dörren med en bild på sig själva, och åt massa annat.
Vi har iallafall bestämt en vikariefest som ska hålla rum när jag jobbat min sista vecka. Alla vikarie vid vårt frukostbord tänkte dra ihop ett kalas. Och bland de vikarierna innefattar bland andra dödgrävaren och Gerd. Spännande!
Jag träffade förresten Annie idag med, på arbetstid! Äntligen. Varenda gång jag besöker Blåklockan på Trädgården så frågar jag efter Annie, men hon har alltid "precis gått hem", men idag var det minsann hon som släppte in mig i lokalen!

Nu ska jag tina en portion lasagne. Det slog mig för en stund sedan att jag inte har ätit sen halv åtta imorse. Nästan tolv timmar sedan. Konstigt nog har jag inte hört några större grymtningar från magen. Bäst att mätta den ändå.

Imorgon tar jag en tripp till Värnamo. Jag orkade inte åka ikväll, så det är väl bäst att jag ser till att göra lite nytta här istället.

Btw så hoppas jag att det inte åskar inatt. Jag kikade ut genom persiennerna igår innan jag gick och la mig och det blinkade konstant på himlen. Och mullrade en bra bit in på natten. Jag brukar inte vara rädd för åska, men för första gången kändes det ganska ensamt i 120 sängen och ett evigt bullrande utanför. Bättre kommer det att bli när jag hittat en kisse att gosa med.

PUSS!

Nobody said it was easy.


Har det gått bra att jobba idag? Jo, ända tills jag körde in i en godishylla med en vagn som var full med 15 läskbackar med tomglas. Som tur var de tomma, och det var inte sååå många som gick i kras.
Efter det rullade dagen på likadant. Jag körde på min häl med en annan vagn, klämde fingret med mera med mera.

Helgen hemma var iallafall toppen. Liseberg levererade vackert väder, asmycket folk och många roliga åkturer. Utan att fundera satte jag och pappa oss i Atmosfear och, iallafall jag, höll väl på att dö när vi väl åkt upp attraktionens 146 meter upp i luften, för att sedan, ovetandes om när, släppas ner med 110 km/h och 4G. Men roligt var det.

Nu är jag tillbaka i Kalmar igen. 3 dagars jobb återstår, sen är det bara 3 veckor tills jag får semester i 2 veckor. Fint!

Jag är i kattköpartagen också. Letar efter en långhårig, lurvig kattunge som vill bo hos mig. Jag har hittat några alternativ som jag har mailat om idag, men fortsätter att leta tills jag hittar katten med stort K. Så är det någon som vet någon som vet någon som vet någon som vill bli av med en ullig kattunge så kan ni ju höra av er :))))))

Nu ska jag äta kvällis, sen ska jag sova, för jag vågar inte äventyra mitt liv mer denna dag. Tisdagen från helvetet som Hanna sa. Imorgon tar vi nya tag.

Btw. Grattis till mig själv på namnsdagen. SARA.

PUSS.

Tiiiisdag.


Ikväll bjuds det på lasagne hos fröken b ska jag tala om. Lite sen kvällsmat kan tyckas, men det blev sen lunch också, så då förskjuts ju hela matintaget några timmar.

För övrigt så har dagen bjudits på jobb. Min pianospelande gubbe spelade en låt även idag; Oh Sole Mio! blev det. Jag njöt av stunden, men kom snabbt tillbaka till verkligheten när låten var slut. Sen bjöds vi på fika hos en tant. En krutgumma på 89 år som hade en manlig polare i grannlägenheten. Men absolut inte någon fästman, det ska ni veta! Söt gumma :)
Eftersom jag inte vill vara sämre än Hanna, som har börjat blir väldigt seriös med sin träning, så lovade jag mig själv att jag också skulle ge mig ut idag, men bara på en promenad. Men eftersom jag är som jag är, ibland, så bestämde jag mig för att jogga istället, mest bara för att komma hem fortare...
Jag kände mig iallafall som en elefant i skor utan stötdämpning. Helt sjukt hemskt var det. Jag var till och med tvungen att gå en liten bit. Fattar ni? GÅ!!!! Jag har inte gått när jag varit ute för att springa på 45 år, och jag menar, så länge har jag ju inte ens levt?! Så i forsättningen ska jag lyda mina egna order och bara promenera.

Nu ikväll har jag sprungit mellan tv'n och köket. Jag slängde ihop en lasagne och kollade på Allsång på Skansen. Trevligt.
Nu ska jag slänga undan alla kläder jag slängt runt mig, diska lite och göra fint. Imorgon när jag kommer hem så får jag finbesök av jessi och micke. Maaaajs :)

Förresten så har jag alltid undrat varför nedersta planet på ett våningshus heter E. Men nu har jag fått mitt svar. Det är nämligen en hiss hos en kund(?) som skriker ut vilket våningsplan man är på, och när jag åkte hissen ner (ibland är jag för lat för att springa ner) så skrek den ENTRÈPLAN. Då fick jag mitt svar. E=Entréplan.

PUSS.

Söndag höll jag på att skriva, men det är ju måndag.


Nu ska jag och Annie åka till Öland och spela fantasigolf. Jag vet inte vad det är vi ger oss in på, men om jag har förstått det hela rätt så är det en minigolfbana med roliga hinder och grejer. Sen blir det nog en fika med om jag känner oss rätt.

Storasyster och Micke har kommit till Smålandsskogarna idag med. Fast de är hemhemma än så länge men de kommer till Kalmar på onsdag. Wiie! Och till helgen åker jag hem, för på lördag vankas det en sväng till liseberg, till min stora förtjusning! :D

Nu måste jag kila!

puss!

Updt.


Kan uppdatera hela svenska folket att jag hittade en sandstrand där jag applicerade mitt arsle på en handduk och sedan tillbringade cirkus 4,5 h. Två dopp i ett 22 grader varmt hav och mycket grillning av fläsket.
Min första blick i spegeln när jag kom hem gav mig inte mycket hopp om livet. Jag har inte fått någon solbränna alls, inte i ansiktet iallafall.
Sedan tog jag av mig mina brallisar och bikinin och fick en chock. Jag har bränt rumpan och baksidan av låren och på ryggen har jag en stor fet vit rosett från knytningen på bikinin. Trots att jag var så himla noggrann med att smörja in mig. Nu lär jag inte kunna sitta ner på hela kvällen, och en dusch kommer svida. Banne till solen. Varför gööööör du såhär mot mig? :(

Nu ska jag äta kvällsmat. Min lunch bestod av en banan och en nektarin så jag har inte ätit sen frukost vi halv nio, och vad åt jag då? En halv skål med yoggi och flingor, inte riktitg genomtänkt det där. Jag är så hungrig så jag har ont i magen.

PUSS.

Lördag no 2.


Nu har jag googlat badstränder på Öland hela morgonen. Och jag tror att jag har hittat stället som jag kan fördriva en solig söndag på. Bara det att jag inte har någon gps, så jag hoppas på att min kvinnliga intiution vill hjälpa mig att hitta rätt.

För övrigt så är himlen blå här i Kalmar, och det har den varit hela helgen. Så jag fördriver tiden med att insupa detta härliga väder, plus att jag har städat lite och sysselsatt mig med annat som står med på att göra-listan.

När man har långhelg så har man ju två lördagar. Skönt. Så någon söndagsångest infinner sig inte hos mig föräns imorgon. Och då ska jag dränka den i ännu mer sol. Jag och Annie ska åka till Öland och sola och bada. Om nu solen vill titta fram imorgon, enligt väderkartan ser det lite mörkt ut på den fronten.

Nu ska jag åka och handla lite frukt som jag kan ha med mig, och sen bär det av till första bästa badstrand på Öland.

PUSS!

Freeeeedag.


Överväger. Ska jag åka hemhem eller ska jag stanna hemma. Jag skulle verkligen behöva helgen i Kalmar och komma ikapp lite. Städa, göra storkok och fixa lite, plus att det är skönt att slippa åka fram och tillbaka. Men samtidigt skulle det vara skönt att åka hem och mysa i stugan. Jaja, vi får se vart jag hamnar...

Just nu har jag tryckt i mig nästan en hel pizza. Jag har varit sugen på pizza i typ två veckor, så idag slog jag på stort och köpte mig en funkabo special på pizzerian som ligger runt hörnet. Inte riktigt så gott som jag hade önskat, så nu får det vara bra med pizza på ett tag.

Jag har faktiskt gjort lite nytta efter jobbet idag. Jag har frostat ur min enorma frys. När man har en så enorm frys som jag har och den börjar bli frostig så försvinner liksom halva frysens utrymme. Så jag har frostat ur min frys och därmed fått dubbelt så mycket plats att frysa in delikatesser på. Bravo :)

Resten av kvällen erbjuder chillidill i soffan. Imorgon ska jag absolut inte ställa någon väckarklocka, för en sovmorgon, det har jag längtat efter sen förra helgen.

PUSS.

Tisdag.


Härlig dag på jobbet. Idag är det jag som har styrt internetbilen genom Kalmar. Med Hanna som gps. Pensionärerna har varit på gott humör. En tant bjöd in oss till fika nästa tisdag. Och en gubbe satt och spelade piano när jag kom in till honom, jag berömde han för den fina musiken. Sen visade han mig runt i sin lägenhet som tydligen varit ett gammalt badhus och som grädde på moset eller pricken över iet spelade han en låt tillägnad mig innan jag skulle gå. Gulligt. Han var 93 år btw. Häftigt!

Nu ska jag stoppa i mig lite mat. Om en stund ska jag och fina Annie ses vid rondellen sen ska vi cykla in till Larmtorget där Elin Sigvardsson ska spela ikväll. Myyyyysigt!!

Btw. Danmark var fedt nice. Återkommer eventuellt mer om detta vid ett senare tillfälle. Pappa tog iallafall guld i luft och silver i 3x20. Brao skit.

PUSS.