Strömsund.


Allting har en ände, utom korven, för den har två.

Jag är hemkommen från några underbara dagar i Jämtlandsskogarna. Orkar inte dra hela historien så jag tar bara med gobitarna.

Fick träffa världens finaste Emelie Julia Strulia Kalaskula under mitt tågbyte i Sthlm. Har testat spela golf, fick slå lite bollar på en driving range (?) och jag var så jevla grym. Har nog en dold talang, fick också testa putta lite. Kul. Har sprungit långa Risselås en gång, korta en gång och promenerat runt korta en gång, samt tagit en slowwalk runt på byn en gång. Sovit med Simba. Varit i skolan och lämnat tillbaka en kemibok som jag lånat, och sagt hej till lite lärare. Varit ute på 50 m banan och chillat i solen. Testat skjuta fripistol och bommat 5/5 skott. Grillat hamburgare och ätit på tok för många marschamallows. Träffat Clarafina och fikat på Saga. Varit på björnsafari och sett en tjäder, tror jag. Jag har påbörjat min karriär som filmstjärna genom att agera skyttegymmare. Gjort ingenting. Ätit kvällsfika. Haft betygssamtal. Kollat på (eller kanske rättare sagt; sovit till) Alice i Underlandet, en härligt återupplevelse av film på sörgård i en trång 80'säng. För första gången tittat på och njutit av att se andra göra fystesterna (dock ångrar jag att jag inte sprang beepen, hade varit kul att se hur mycket jag hade orkat). Köpt ett par gladiatorsandaler. Ångrat att jag inte stannade liiite längre.

Bra dagar var det iallafall. Känndes dock konstigt att komma tillbaka, kändes som att jag varit på lov en vecka, och inte varit borta ett år. Och som sagt, jag hade gärna stannat några dagar till..
Dryg hemresa. Fick stanna 2 h på sthlm central mellan 3 och 5 inatt. Mindre roligt. Men jag överlevde. Minuterna som jag sovit inatt går nog att räkna på en hand. Kom aldrig riktigt till ro. Eller JO. Haha, ett tag gjorde jag det. Sista biten mellan sthlm och alvesta hade jag gångplats och vaknar till av att min granne KLÄTTRAR över mig, hahaha. Han vågade nog inte väcka mig. Jaja, det var nog den lilla sömn jag fick.

Och juste, vill ni se hur proffsiga vi var när vi agerade filmstjärnor så kolla in denna länken. Det handlar om att skyttegym i Strömsund eventuellt kommer att läggas ned...


Över till något annat - JAG FICK VG I SLUTBETYG I KEMI B. Det är sååååååååååå häääääääääääär skönt. Äntligen äntligen ÄNTLIGEN är kursen över! Känner mig x antal kilo lättare nu. Awiiiiieee!!

Nu ska jag sova min skönhetssömn.

PUSSS