Skärtorsdag.


I mitt hem är det jag som är kung - och där med är det jag som bestämmer reglerna.

Idag bestämde jag att jag fick äta framför datorn. Jag bestämde också att jag fick snooza i en timme idag på morgonen. Och igår bestämde jag "jag packar imorgon".

The tenta is over!!!!!! En av få gånger jag har gått ut från tentasalen med en god magkänsla. Om jag inte får godkänt har jag nog missuppfattat det hela. Jag skrev så pennan glödde, 9 sidor fick jag ihop. Mest stolt är jag över min meränenhalv A4-sida där jag radade upp vad man ska fråga en patient som lider av huvudvärk.
Eftersom jag valde att lägga packningen idag, som är dagen som jag ska åka hem, så var jag något stressad. Blev iallafall färdig på två timmar. Pjufh!

Tiden behövde jag nog dock inte oroa mig för. Jag är så gott som färdig för att åka hem. Ska bara städa lite, ut med soporna, tömma kylskåpet på mjölk, rensa kattlådan, måla naglarna, slå in en present, ställa ner cykeln och och och. Hoppsan, tiden kanske börjar bli lite knapp ändå :P
Tåget går hem i eftermiddag, sen ska jag åka till jönköpinget och hämta storasyster som också kommer hem över påsk. Pappa har lovat att ställa in GPSen extra noggrant. Det där med lokalsinne och att hitta är inte riktigt min grej. Jag har ju liksom gått vilse i Strömsund en gång. Och gör man det, ja, då bör man nog inte leta efter resecentrum i jkpg utan gps. Så är det bara.

Näh, nu måste jag lägga på ett kol. Kattbajset ropar efter mig.

PUSS.

Från dig till mig

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback