Lördag.


Ååååååkej.
Igår skulle jag ha packat. Det skrev jag ju. Men jag råkade fastna i en intressant konversation. Helt plötsligt blev klockan sju. Och jag hade fortfarande inte ens börjat att packa. OM jag hade packat för en vecka sen hade jag kunnat avsluta kvällen med bio. Om om hade varit vill säga. Istället stängde jag av omvärlden för en stund och ägnade mig faktiskt åt vad jag skulle.
Sen satte jag mig i soffan runt halv elva. La mig ner i soffan. Och somnade. Vaknade sedan vid halv två. Faaaail!

Idag hade jag satt klockan tidigt. Vaknade dock inte riktigt då. Utan två timmar senare. Och jag vaknade inatt också. Av ett felringt samtal. Jag trodde det var klockan som ringde och stängde av. Men genom mina stängda ögonlock såg jag att det visst var ett samtal igång. Ropade halååå. Hörde massa prat. Sen las luren på.
Imorse såg jag att det var från Fairbanks, Alaska som samtalet kom ifrån. Jag känner inte så många som bor i Alaska, så jag visste direkt vem den skyldiga var. Och visst var det Spännar Mats som råkat ringa fel Sara.

Idag har jag iallafall varit igång hela dagen. Packat, städat och fejat. Cykeln är nere i källaren, kylskåpet är tomt. Soporna är slängda. Hela lägenheten är dammsugen. Alla sladdar är utdragna. Och jag börjar känna mig redo för att lämna Kalmar. Snart iallafall.
Har ungefär 75 knökafulla väskor som ska med hem. Har kanske överdrivit packningen liiiiite. Men man vet ju aldrig vad man behöver.

Nu är det iallafall fem veckors praktik, fyra veckors lov, fem veckors sommarjobb och slutligen fyra veckors lov som väntar runt hörnet. Sen börjar jag skolan igen. För er som inte orkar räkna så är det om fyra månader. Helt sjukt.

Näh, nu ska jag börja bära ut alla saker till bilen. Sen ska jag och Agatha bränna iväg till Värnamo.

PUSS.

Från dig till mig

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback