Söndag.


Bakfylla, baksmälla, bakrus, är ett fysiskt och psykiskt tillstånd som följer efter berusning på etanol eller annat berusningsmedel.
En bakfylla kan ge ett flertal symtom. Beroende på hur kraftig bakfyllan är kan den ge följande: Torr mun, huvudvärk, illamående, ångest, extra känslighet för ljus och ljud, utmattning, frossa, kräkningar samt nedsatt balans.

Oooooh, snap! Jag kan ju glädjas åt att jag, ända sedan jag var 18 år, inte har utsatts för någon värre slag av bakfylla. Nu på äldre dar förvärras symtomen gradvis efter varje utgång.
Jag vet inte om gårdagens kalas var värt dagens bakrus. Förfesten med Majsen var på topp. Och det var roligt att dansa. Jag var precis genomblöt när Palace stängde, dels av dans men också av diverse drycker som skvätt till lite lätt över mig. Min klänning doftade definitivt inte hallon idag. Men det var liksom ingen såndär toppenkväll som man vill att det ska vara.

Jaja. Idag är en dag som det inte är roligt att sitta fast i mina fötter. 11'e september är det, och det gör väl kanske inte saken bättre. Detta är en dag som är dömd för att vara dålig.
Just nu sitter jag i soffan. Jag har växlat mellan den och sängen i princip hela dagen. Jag dödar tid. Önskar att man kunde vrida fram klockan så att det blev kväll, men det är ju tyvärr inte möjligt.
En dag som denna hade jag kunnat, med fötterna på släp efter mig, rumpa mig iväg till skjuthallen. Jag hade kunnat stå där i cirkus 2,5 h och bara matat skott. Ni förstår. Känslan av att proppa igen öronen och bara få vara för sig själv en stund. Klappa Frans lite försiktigt över kindstödet ibland. Jag börjar få ett äckligt sug till att skjuta.

Imorgon börjar en ny vecka i skolan. Vi ska börja använda biomikroskopet och så är det föreläsningar och övningar. Annars tror jag inte att veckan erbjuder något mer spännande. Kanske hinner jag med ett besök i luftgevärshallen med, för att stilla mitt begär.

Nu ska jag samla energi för att gå iväg med soporna. Det kan hända att den energin inte är färdigsamlad föräns imorgon, men det är sånt man får ta. Istället tror jag att jag ska spela en trudelutt på min keyboard.

PUSS.



Jag och Maja. ♥


Från dig till mig
Postat av: Maja

"Jag börjar få ett äcklig sug till att skjuta"... Sara, var lördagen SÅ illa? ;)

Håller med, förfesten och dansen gjorde kvällen :D Resten kan vi bara sudda ut och låtsas som att inget hänt!

2011-09-12 @ 08:19:45
URL: http://maaia.blogg.se/
Postat av: Annie

Fina var ni i alla fall <3 Och jag blir så glad att du spelar keyboard! Känner plötsligt att jag också skulle ta ton en stund innan jag går och sussar... :) Kram!

2011-09-13 @ 22:00:10
URL: http://anniesterckx.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback