Onsdag.


Listar de värsta sakerna med att bo själv. (utan inbördes ordning)

1. Stryka tvätt. Helt otroligt tråkigt och helt otroligt svårt. Okej, här är det inbördes ordning, för det tar nog priset i att vara värst av allt.
2. Man kan aldrig skylla på någon annan för att något är borta eller dylikt.
3. Laga mat. Eller snarare, komma på vilken mat man ska laga. Särskilt på helgerna. Har jag nämt att jag äter havregrynsgröt och kokt ägg typ 5/7 kvällar i veckan?
4. Gå och lägga sig. Det är faktiskt sant. Mycket roligare att säga "näh, nu går vi och lägger oss". Istället för att själv ta steget till att krypa ner. Detta resulterar ofta i att jag sover halva natten i soffan...

Ja. Det var väl det jag kom på nu.

Jag håller på att organisera min lägenhet. När man kommer med ett flyttlass blir det lätt att man bara stoppar grejer i lådor och sedan placerar dom där det finns plats. Nu är jag less på att det står skokartonger i min klädkammare medsakersommanintevetärvad i och bara tar upp plats. Så nu håller jag på att tömma kartonger och få lite ordning på det hela. Men det är lite spännande när man haft det så ett tag, man hittar ju grejer som man knappt visste att man hade, en rosa mobilstrumpa med mimmi pigg på till exempel. Kul.
Passade faktiskt på att rensa kläder igår med. Sa åt mig själv att inte vara så blödig. Så en del åkte faktiskt i soptunnan. Jag menar, har man inte använt ett plagg på två år, som varje gång har fått stanna kvar i klädutrensningen "för den är ju ganska fin" så har jag kommit underfund med att det bara tar plats. Så en kasse med kläder mot soporna, några tjocktröjor mot stugan, och en tröja mot blogg.se's loppis.

Har precis fått i mig mat. Kom på, helt själv, dagens recept. Ris med quornbitar och svamp i en cremefraice/matlagningsgrädde-sås. Gott. #vegeterianpåkvartsfart.
Jag måste iallafall tillägga att gjort mig förtjänt av en lunch som denna. För jag har varit på en timmes skivstångsträning idag. Riktigt skönt. Så träningsverken är väl välkommen imorgon...

Nu ska jag återgå till min organisering av diverse prylar.

PUSS.

Från dig till mig
Postat av: Maja

nämen. har du sålt något på blogg.se innan? coolt ju. kanske är värt att testa? :) ett student-tips ;)

2011-01-27 @ 09:26:28
URL: http://maaia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback