Söndag.


När alla andra var ute och drack alkohol och skakade rumpa på dansgolven var jag och Maja ute i våra löpartights och vindjackor och promenerade - i 1,5 h. En väldigt skön kväll måste jag säga.

När jag kom hem och skulle äta havregrynsgröt för tredje kvällen i rad (i brist på att inte orka laga mat) så fick jag stå upp under hela måltiden. Jag har en katt som är väldigt intresserad av vad matte äter och som gärna vill klättra på ryggen, sätta klorna i nacken och leka när jag sitter och försöker njuta av min gröt.
Fotproblemet har jag dock löst - med mammas hemliga knep. Vitpeppar på strumporna. Nu är hon inte alls intresserad av att bita i fötterna som springer runt på golvet hela tiden.
Vi hade faktiskt en mysstund i soffan med. Jag la mig under filten och så kom hon och la sig mitt framför ansiktet (allt för att jag inte skulle kunna se på tv, men det var James Bond, så det gjorde inget) och så kröp hon fram och slickade mig i pannan. Lilla tuffsan. När hon är på myshumör så är hon bäst!

Idag är det stora tvätt- och städardagen! Håller på att stöka runt med dammsugaren, vilken Agatha ratar mest av allt, så hon ligger under sängen och sover - på ett tomt gevärsfodral, jag känner att hon är väluppfostrad med att välja favoritplats, som skytt kan man väl inte bli mer stolt? Hon leker förresten hellre med de rosa bollarna än den blå också, klok kisse och stolt mamma :)))

Nu ska jag ïnta toaletten. Den tråkigaste städningen.

PUSS.

Från dig till mig
Postat av: Maja

FAN vad grymma vi är :D

2011-08-23 @ 10:15:32
URL: http://maaia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback